Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avond vullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 29.75

Voorgerecht
Tonijncarpaccio, geserveerd met sesamdressing en wakamé salade
of
Hertenrosbief, geserveerd met rode port dressing en een compote van rode ui 

Hoofdgerecht
Rosé gebakken rundersucade met een saus van rozemarijn
of
Zeewolffilet met een saus van tijm

Nagerecht
Mango cheesecake met mango ijs
of
Crème Catalana met kaneelijs

Alle menuonderdelen zijn ook afzonderlijk te bestellen.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden. 

Voorgerechten

Zalm                                      10.50
Bavaroise van zalm, gerookte zalm, zalmkaviaar en een sesamkletskop

Tonijn                                    11.75
Tonijncarpaccio met sesamdressing en wakamé salade

Rund                                     12.75
Carpaccio van rundvlees, pijnboompitten, aceto balsamico dressing, Parmezaanse kaas en rucola

Ree                                       12.75
Terrine van ree met een saus van cranberry, rucola en een krokantje van peperkoek

Hert                                      11.75
Hertenrosbief, geserveerd met geitenkaas, rode port dressing en een compote van rode ui

Kreeftensoep                                  7.00
Kreeftensoep met gehakte gamba 

Wildbouillon                                    7.00
Wildbouillon met oesterzwammen

Pompoen-paprika                          6.50
Pompoen-paprikasoep met gebakken spekjes (kan ook vegetarisch)

Vegetarisch voorgerecht

Bietencarpaccio                            10.50
Bietencarpaccio, geserveerd met rode port dressing, walnoten, blauwschimmelkaas en rucola 

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten zijn ook te bestellen in een kleine portie.

Vleesgerechten

Runderhaas                           28.00
Gebraden tournedos met een saus van rozemarijn of truffeljus

Rundersucade                       21.75
Rundersucade met een saus van rozemarijn

Haas                                        18.50
Licht pikante rendang van haas, geserveerd met gemberrijst en gepofte shiitake

Hert                                         21.50
Hertenbiefstuk, geserveerd met een saus van Jägermeister

Eend                                       22.50
Wilde eendfilet met hete bliksem, geserveerd met een saus van sinaasappel en bruine rum

 

Visgerechten

Kabeljauw                          18.50
Brandade (klassieke bereiding van aardappel en kabeljauwfilet) uit de oven met een witte wijnsaus 

Gamba’s                              21.00
Gebakken gamba’s met zwarte pasta en een saus van basilicum

Zeewolf                               21.50
Zeewolffilet met een saus van tijm

Vegetarisch hoofdgerecht

Paddenstoelen duo          18.50
Paddenstoelenrisotto en een gevulde porte bello met geitenkaas, courgette en pijnboompitjes

Nagerechten

Kaasproeverij               11.50
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Tarte tatin                       8.75
Warme tarte tatin van appel met vanille-ijs

Hazelnoot                        8.75
Drieluik van hazelnoot: parfait, spongecake en crème brûlée 

Crème Catalana             7.750
Crème brûlée van lychee met passievrucht-mango sorbetijs

Cheesecake                     8.75
Mango cheesecake met mango chutney en mango ijs 

Coupe chocolade ijs    7.50
Een ijscoupe met melk chocolade ijs, witte chocolade ijs en stracciatella ijs met een crumble van bastogne