Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avond vullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31,50

Voorgerecht
Tataki van rundvlees met sojamayonaise, lente ui en gebakken uitjes
of
Tonijncarpaccio met limoendressing en zoetzure komkommer

Hoofdgerecht
Op de huid gebakken zalmfilet met dillesaus 
of
Varkenshaasmedaillons met een romige paddenstoelensaus

Nagerecht
Zomerse ijscoupe; ijscoupe met drie frisse sorbetijs soorten
of
Bavarois van rood fruit met frambozensorbetijs 

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden

Voorgerechten

Zalm                                      11.25
Huisgerookte zalm met honingmosterddressing, rode ui en kappertjes

Gamba’                                 12.50
Salade parelcouscous met koriander, gebakken gamba’s en aïoli

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, pijnboompitten, aceto balsamico dressing, Parmezaanse kaas en rucola

Kalkoen                               10.50
Salade met gerookte kalkoenfilet, mozzarella, uitgebakken spekjes en rucoladressing

Runder ribeye                    12.50
Gerookte runder ribeye, vadouvan mayonaise en tomatenjam

Bisque                                             7.50
Garnalenbisque met roze garnaaltjes

Ossenstaartsoep                          7.25
Klassiek recept met een krachtige smaak

Gazpacho                                       6.75
Koude soep van tomaat en komkommer met bieslook crème fraîche

Vegetarisch voorgerecht

Avocado                                       10.50
Avocade met limoenolie, hazelnoot crunch, bosui en frissen salade

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten zijn ook te bestellen in een kleine portie.

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met pepersaus of een saus van rozemarijn

Lamsfilet                                22.50
Lamsfilet met een saus van rode port

Parelhoenfilet                       20.50
Parelhoenfilet suprême, haricots verts, paddenstoeltjes en een jus van sinaasappel

Varkenshaas                        21.50
Varkenshaasmedaillons met een romige paddenstoelensaus

 

Visgerechten

Kabeljauw                                          19.50
Gebakken kabeljauw met witte wijn-citroensaus 

Sliptong                                             20.50
Sliptongetjes met limoenboter

Heilbot                                               22.50
Gebakken heilbotfilet met saus van vadouvan

Zalm                                                   19.50
Op de huid gebakken zalmfilet met dillesaus 

Vegetarisch hoofdgerecht

Gnocchi                                            19.50
Romige Gnocchi met courgette, paprika en Parmezaanse kaas

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Bavarois                          8.00
Bavarois van rood fruit met frambozensorbetijs 

Rabarber                         8.00
Rabarbersoepje zomerfruit met vanille-ijs

Crème brǔlée                 8.00
Crème brûlée van pistache met pistache ijs

Zomersee ijscoupe       7.50
Ijscoupe met 3 frisse soorten sorbetijs