Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31,50

Voorgerecht
Huis gerookte zalm met kappertjes, rode ui en honing-mosterddressing
of
Tataki van rund; zacht gegaard rundvlees met soja mayonaise, gebakken uitjes en lente ui

Hoofdgerecht

Kabeljauwfilet met een kruidige saus van gerookte paprika
of
Kalfsoester met een jus van rozemarijn-tijm

Nagerecht
Zomerse ijscoupe; 3 smaken sorbetijs
of
Citroen cheesecake met frambozen en frambozen sorbetijs 

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelder

Voorgerechten

Zalm                                      11.00
Huis gerookte zalm met kappertjes, rode ui en honing-mosterddressing 

Salade Niçoise                    12.50
Salade met gegrilde tonijn, haricot verts, rode ui, krieltjes, ansjovisfilet en een vinaigrette

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, geserveerd met truffelmayonaise,  pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en rucola

Vitello Tonato                     12.50 
Kalfsrosbief met tonijnmayonaise

Tataki van rund                   11.50
Zacht gegaard rundvlees met soja mayonaise, gebakken uitjes en lente ui

Maïssoep                                      6.75
Licht gebonden maïssoep

Runderbouillon                            6.75
Bouillon van rund met fijne garnituur

Bisque de crevette                      7.50
Licht gebonden kreeftensoep met rivierkreeftjes

Vegetarisch voorgerecht

Vegetarische carpaccio            10.50
Carpaccio van gele courgette met fetakaas en blauwe bessen en een vinaigrette van olijfolie en citroen

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met portsaus of truffeljus

Kalfsoester                            21.00
Kalfsoester met een jus van rozemarijn-tijm

Varken                                    20.50
Varkenshaasmedaillons met een romige pepersaus

Noedels                                  19.50
Oosterse Udon noedels met gemarineerde kippendij

Visgerechten

Kabeljauw                                         20.00
Kabeljauwfilet met een kruidige saus van gerookte paprika 

Visspies                                            19.00
Gegrilde visspies met basilicumsaus 

Sliptong                                            21.00
Sliptongetjes met citroenboter 

Gamba’s                                            19.50
In knoflook gebakken grote gamba’s met groene tagliatelle, geserveerd met rode pestosaus

Vegetarisch hoofdgerecht

Canneloni                                         18.00
Canneloni gevuld met gegrilde groenten, saus van zongedroogde tomaat en mascarpone, gegratineerd met Gruyere kaas

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Cheesecake                   8.00
Citroen cheesecake met frambozen en frambozen sorbetijs

Chocolademousee       8.00
Mousse van Ruby chocolade met rode bessen coulis en kokosroomijs

Bavarois                         8.00
Bavarois van aardbei met witte chocoladekrullen, verse aardbeien en aardbeienijs 

Zomer ijscoupe            7.00
Ijscoupe met 3 frisse soorten sorbetijs