Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avond vullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31,50

Voorgerecht
Terrine van huisgerookte zalm met citroendressing
of
Carpaccio van rundvlees, geserveerd met truffelmayonaise, pijnboompitten,
zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en rucola

Hoofdgerecht
Roodbaarsfilet met venkel, tomatenolie en kerstomaatjes 

of
Speenvarken filet met doperwtenpuree, geserveerd met een zoetige saus van appelstroop

Nagerecht
Ananas parfait met gemarineerde ananas
of
Bavarois van framboos met frambozensorbetijs 

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden

Voorgerechten

Zalm                                      11.25
Terrine van huis gerookte zalm met citroendressing

Gamba’s                                12.50
Salade parelcouscous met koriander, gebakken gamba’s en aïoli

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, geserveerd met truffelmayonaise,  pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en rucola

Vitello Tonato Winkk         12.50
Zacht gegaard kalfsvlees met gegrilde tonijn, geserveerd met een dressing van kappertjes en rode ui

Kip                                        10.50
Salade met gerookte kiproulade met dragondressing

Vissoep                                          7.50
Gebonden vissoep met fruit de mer

Kip-Wortelsoep                            7.25
Licht pikante wortelsoep op basis van kippenbouillon en harissa

Paprika                                           6.75
Geroosterde paprikasoep

Vegetarisch voorgerecht

Avocado                                       10.50
Avocade met limoenolie, hazelnoot crunch, bosui, zongedroogde tomaatjes en een frisse salade

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten zijn ook te bestellen in een kleine portie.

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met pepersaus of truffeljus

Speenvarken                         21.00
Speenvarken filet met doperwtenpuree, geserveerd met een zoetige saus van appelstroop

Parelhoenfilet                       20.50
Parelhoenfilet suprême, haricots verts, paddenstoeltjes en een jus van sinaasappel

Entrecote                               22.75
Entrecote van de grill met chimichurri (Argentijns kruidenmengsel) en groene asperges

Kangoeroe                            21.50
Kangoeroe filet met een saus van mango en rode peper

 

Visgerechten

Roodbaars                                         21.50
Roodbaarsfilet met venkel, tomatenolie en kerstomaatjes 

Sliptong                                             20.50
Sliptongetjes met limoenboter

Schol                                                  18.75
Zachte scholrolletjes uit de oven met spinazie en saffraansaus

Zalm                                                   19.50
Op de huid gebakken zalmfilet met een frisse dillesaus 

Vegetarisch hoofdgerecht

Couscous                                          18.00
Kruidige couscous met ratarouille

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Chocolade taartje          8.00
Warme moelleux van chocolade met karamel ijs (oventijd 10 minuten)

Kakifruit                          8.00
Carpaccio van kakifruit met olijfolie en citroensorbetijs 

Parfait                             8.00
Ananas parfait met gemarineerde ananas

Zomerse ijscoupe         7.50
Ijscoupe met 3 frisse soorten sorbetijs