Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avond vullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 29.75

Voorgerecht
Salade met gerookte forel, spekdressing en pistache crumble
of
Salade met Salami di Milano, mimosa dressing en pompoenpitten
of
Aspergesoep

Hoofdgerecht
Dorade filet met saffraansaus
of
In gerookte boter gebakken roulleaux van kalkoen, omwikkeld met spek en eigen jus
of
Brabantse asperges met achterham, gebakken krieltjes en een gekookt eitje

Nagerecht
Witte chocolade parfait met gepocheerde ananas
of
Huisgemaakte banaan-karamel brownie met aardbeiensaus

Alle menuonderdelen zijn ook afzonderlijk te bestellen.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lacosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden. 

Voorgerechten

Zalm                                      11.00
Huisgerookte zalm met asperges en rode bieten granité en mierikswortelschuim

Gamba’s                                11.50
Exotische cocktail met gebakken gamba’s, witlof, sinaasappel, mango en Indische curry dressing

Lamsham                             12.00
Gerookte en gekookte lamsham met dressing van port, gebakken oesterzwammen en groene asperges

Rund                                      13.50
Rundercarpaccio met basilicum mayonaise, gezouten cashewnoten, rucola en geraspte geitenkaas

Asperges                              11.00
Asperges, omwikkeld met Salami di Milano met mimosa dressing en pistache crumble

Runderbouillon                 6.50
Krachtige runderbouillon met doperwten en gebakken witte kool

Bisque                                7.50
Licht gebonden kreeftensoep met citroenroom en een gambakroketje

Aspergesoep                    6.50
Romige aspergesoep met een ravioli van asperges

Vegetarisch voorgerecht

Vegetarische drieluik    10.50
Dashi bouillon met koolrabi, taartje van perzik en Fourme d’Ambert en een huisgemaakte asperge bitterbal

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten zijn ook te bestellen in een kleine portie.

Vleesgerechten

Biefstuk van het rund          28.00
Gebraden tournedos met een saus van groene pepers of truffeljus

Kalkoen                                  18.50
In gerookte boter gebakken roulleaux van kalkoen, omwikkeld met spek en eigen jus

Runderentrecote                  21.00
Runderentrecote van de grill met uien relish en een jus van harissakruiden

Lam                                        19.50
Spaans stoofpotje van lamsvlees

Asperges                               20.50
Brabantse asperges met achterham, gebakken krieltjes en een gekookt eitje

Extra te bestellen                   5.50
Portie asperges met roomboter 

Maaltijdsalades

Geserveerd met frietjes of brood en boter

Salami di Milano               14.75    
Salade met Salami di Milano, mimosa dressing, pistache crumble en asperges

Huisgerookte zalm           14.75
Salade huisgerookte zalm met mosterd dille dressing, uitjes, kappertjes en een butterfly gamba

Gamba’s                              14.75
Salade met gebakken gamba’s, witlof, sinaasappel, mango en Indische curry dressing

Lamsham                           14.75
Salade met gekookte en gerookte lamsham, dressing van port, gebakken oesterzwammen en groene asperges

Visgerechten

Kabeljauw                          21.50
Kabeljauwfilet op tagliatelle verde met romige rode pestosaus

Zalm                                   21.00
Zalmfilet met Brabantse asperges en een sinaasappel Hollandaise saus

Zwaardvis & Tonijn          21.50
Gebakken tijgerwolf filet op doperwtenpuree en wortelsaus

Dagvangst
Op advies van de visspecialist presenteren wij u “The catch of the day”
*vraag de medewerkers voor de vangst van de dag (dagprijs)                   

Vegetarisch hoofdgerecht

Farotto                               18.50
Farotto met oesterzwammen, gebakken in kerrie olie, asperges en geraspte Cheddar cheese

Nagerechten

Kaasproeverij              11.50
Kaasproeverij van 3 kazen, geserveerd met elite haver en rucola.  
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Brownie                          8.75
Huisgemaakte banaan-karamel brownie met aardbeiensaus

Parfait                            8.75
Witte chocolade parfait met gepocheerde ananas

Crème brulee                8.75
Crème brulee van witte asperges met vanille-ijs

Cheesecake                  8.75
Bramen cheesecake met zwarte bessen sorbet ijs

Voorjaars ijscoupe      7.50
Een ijscoupe met 3 verschillende bolletjes ijs