Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31.50

Voorgerecht
Tartaar van huis gerookte zalm met rode bieten en mierikswortel crème
of
Carpaccio van rundvlees met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola
of
Rosbief van hertenkalf met een mousse van Butter nut pompoen en in trappist gewelde pruimen

Hoofdgerecht
Kabeljauwfilet onder een korst van Parmezaan met buerre blanc saus
of
Roulleaux van gevogelte met rode wijn-tijmjus
of
Huisbereid wildstoofpotje met winters garnituur

Nagerecht
Nougatine parfait met caramelsaus en crumble
of
Bavarois van stoofperen met een bolletje stoofperenijs

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Wij vragen u vriendelijk om dit bij de reservering te vermelden.

Voorgerechten

Zalm                                      11.50
Tartaar van huis gerookte zalm met rode bieten en mierikswortel crème 

Coquilles                               13.50
Coquilles van de grill op een frisse salade met antiboise

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, geserveerd met truffelmayonaise,  pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola

Eendenborst                         11.50 
Winterse salade met gebakken bospaddenstoelen, gebrande noten, gerookte eendenborst en kaantjes van eend, met honing-mosterddressing

Hert                                       12.50
Rosbief van hertenkalf met een mousse van Butter nut pompoen en in trappist gewelde pruimen

Kip                                         11.50
Tacoschelpen, gevuld met maïs, bruine bonen en pulled chicken, geserveerd met guacamole en crème fraîche

Bospaddenstoelensoep               6.75
Romige bospaddenstoelensoep

Wildbouillon                                 6.75
Bouillon van wild met fijne garnituur

Kreeftensoep                                7.50
Licht gebonden kreeftensoep met rivierkreeftjes

Vegetarisch voorgerecht

Herfst salade                               10.50
Herfstsalade met gebakken bospaddenstoelen, gebrande noten en croutons met honing-mosterddressing

Groentepallet                              10.50
Gegrilde groenten met Burrata met knoflook-olijfolie

 

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met pepersaus

Wildstoofpot                         20.50
Huisbereid wildstoofpotje met winters garnituur

Gevogelte                              20.50
Roulleaux van gevogelte met rode wijn-tijmjus

Hert                                        21.50
Gebraden hertensteak met rode portsaus

Speenvarken                         21.50
Gemarineerde speenvarken racks met een saus van appel en calvados

Visgerechten

Kabeljauw                                         23.00
Kabeljauwfilet onder een korst van Parmezaan met buerre blanc saus

Zalm                                                  21.00
Gebakken zalmfilet met lintpasta en pestosaus

Fish and chips                                  19.50
Gefrituurde scholfilet met frietjes van zoete aardappel en verse tartaarsaus

Gamba’s                                            19.00
Oosters gemarineerde gamba’s op basmati rijst met sesam-ketjapsaus

Vegetarisch hoofdgerecht

Groenten strüdel                              18.50
Strüdel van groenten en geitenkaas met romige mosterdsaus

Groenten curry                                 18.50
Indiase curry met venkel, naanbrood en frisse yoghurtsaus              

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met rode uien chutney en brood
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Chocoladetaart              8.00
Lopend chocoladetaartje met rood fruit en vanille-ijs

Nougatine parfait          8.00
Nougatine parfait met caramelsaus en crumble

Bavarois                         8.00
Bavarois van stoofperen met een bolletje stoofperenijs