Winkk menu
Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.
3-gangen keuzemenu 32.50
Voorgerecht
Gestoomde gamba’s op Oosterse wijze,
geserveerd met sesam-sojadressing en limoenmayonaise
of
Rundercarpaccio met martinosaus, gedroogde tomaat,
ei, augurk en rode ui
of
Terrine van geitenkaas en rode linzencrème,
asperges en rozemarijncrouton
Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet en risotto met morrille,
geserveerd met asperges en kokkels
of
Varkenshaas met procureur en een stamppot met andijvie, wortel en koolrabi,
geserveerd met bearnaisesaus
of
Risotto met morrille, asperges, voorjaarsknolletjes,
geserveerd met bearnaisesaus
Nagerecht
Cheese cake van het seizoen
of
Wentelteefjes van suiker-kaneelbrood, aardbeien en boerenjongens



Voorgerechten
Zalm 14.50
Zalmbonbon gevuld met tonijnsalade en mosterd-dilledressing
Gamba’s 13.50
Gestoomde gamba’s op Oosterse wijze, geserveerd met sesam-sojadressing en limoenmayonaise
Rundercarpaccio 13.75
Carpaccio van rundvlees met martinosaus, gedroogde tomaat,
ei, augurk en rode ui
Lam 14.50
Tataki van lamsfilet met pulled lam, taboulez en asperges,
geserveerd met raz el hanoutmayonaise
Zwaardvis 13.75
Gegrilde zwaardvis, bouillon van garnaal, geserveerd met citroengras, sinaasappel en koriander met spinazie
Kalf 13.75
Spiesje met kalfsvlees, geroosterde coeur de boeuf,
geserveerd met een zachte knoflookbouillon
Vegetarisch voorgerecht
Terrine van geitenkaas 12.50
Terrine van geitenkaas en rode linzencrème, asperges en rozemarijncrouton
Kreeftensoep 8.50
Kreeftensoep met rivierkreeftjes
Kalfsbouillon 7.75
Bouillon van kalf met fijne garnituur
Aspergesoep 7.25
Aspergesoep met groene kruiden en aspergepunten
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Varkenshaas 23.50
Varkenshaas met procureur en een stamppot met andijvie, wortel en koolrabi, geserveerd met bearnaisesaus
Eendenborst 25.75
Eendenborst met krielaardappels, asperges, honing-notencrumble, kletskop en eendenlevercrème, geserveerd met een romige koffiesaus
Runderhaas 29.50
Tournedos met krielaardappel, voorjaarsgroenten, geserveerd met medeirasaus
Lam 25.75
Lamskotelet, geserveerd met saffraanrijst, ratatouille en salsa verde
Asperge met boerenham 21.50
Traditioneel gerecht met asperges, geserveerd met boerenham,
gekookt eitje en krieltjes
Maaltijdsalades
Salade huis gerookte zalm 19.25
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dille dressing en gegrilde gamba’s
Salade carpaccio 18.25
Salade met rundercarpaccio, martinosaus, gedroogde tomaat, ei, augurk en rode ui
Salade kalkoen 18.25
Salade met gemarineerde kalkoen, cashewnootjes en kerriedressing
Vegetarische salade 16.25
Salade met gebakken paddenstoelen, Roche Baron en zonnebloempitjes
Visgerechten
Zeebaars 24.50
Zeebaarsfilet met risotto met morrille, asperges en kokkels
Asperge met zalm 25.50
Traditioneel gerecht met asperges, gebakken zalm,
gekookt eitje en krieltjes
Vegetarisch hoofdgerecht
Risotto 20.50
Risotto met morrille, asperges, voorjaarsknolletjes met bearnaisesaus
Asperges 20.50
Traditioneel gerecht met asperges, geserveerd met gekookte eitjes
en krieltjes
Nagerechten
Kaasproeverij 13.75
een selectie van 6 kazen met appelcompote en kletzenbrood
Crème Brûlée 8.25
Crème Brûlée van steranijs met aardbei en krieksabayon, met een bolletje ijs
Wentelteefjes 8.25
Wentelteefjes van suiker-kaneelbrood, aardbeien, boerenjongens met een bolletje ijs
Cheese cake 8.25
Cheese cake van het seizoen met een bolletje ijs
Brownie 8.25
Taartje van brownie met vanillecrème, een bolletje ijs en hopjesstroop
