Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31,50

Voorgerecht
Huis gerookte zalm met kappertjes, rode ui en honing-mosterddressing
of
Klassieke steak tartaar met eidooier

Hoofdgerecht
Kabeljauwfilet met een kruidige saus van gerookte paprika 
of
Varkenshaas met zwarte knoflooksaus

Nagerecht
Klassieke crème brûlée met panna cotta ijs
of
Taartje van chocolade en braam met cassis-ijs 

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden

Voorgerechten

Zalm                                      11.00
Huis gerookte zalm met kappertjes, rode ui en honing-mosterddressing 

Salade Niçoise                    12.50
Salade met gegrilde tonijn, haricot verts, rode ui, krieltjes, ansjovisfilet en een vinaigrette

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, geserveerd met truffelmayonaise,  pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en rucola

Eendenborst                        11.50 
Eendenborst met een frisse salade, croutons en teriyakisaus 

Steak tartaar                       12.50
Klassieke steak tartaar met eidooier

Kreeftensoep                                7.50
Lichtgebonden kreeftensoep met rivierkreeftjes

Runderbouillon                             7.75
Klassieke goulashsoep met rundvlees en groenten

Broccoli  soep                               6.75
Romige broccolisoep met kerrie 

Vegetarisch voorgerecht

Winterse salade                          10.50
Salade met champignons, groene asperge, gegrilde paprika, croutons en oude kaas

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met pepersaus of truffeljus

Surf & Turf                             21.00
Combinatie van gamba’s en kalfsentrecôte met een kreeftenjus en groene asperges 

Varken                                    20.50
Varkenshaas met zwarte knoflooksaus

Kip                                           19.50
Oosterse Udon noodles met gemarineerde kippendij

Visgerechten

Kabeljauw                                         20.00
Kabeljauwfilet met een kruidige saus van gerookte paprika 

Visspies                                            19.00
Visspies van zalm, kabeljauw en victoriabaars met zeekraal en kruidenolie

Dorade                                                21.00
Doradefilet met een saus van tijm, geserveerd met een bloemkool-broccolipuree 

Tong                                                    22.00
Tongfilet met een zachte mosterdsaus   

Vegetarisch hoofdgerecht

Canneloni                                         18.00
Canneloni gevuld met gegrilde groenten, saus van zongedroogde tomaat en mascarpone, gegratineerd met Gruyere kaas

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Chocolade taart             8.00
Taartje van chocolade en braam met cassis-ijs

Crème brûlée                 8.00
Klassieke crème brûlée met panna cotta ijs 

Nougatine parfait          8.00
Nougatine parfait met karamelsaus

Lente ijscoupe               7.00
Ijscoupe met 3 smaken ijs