Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31,50

Voorgerecht
Huis gerookte zalm met kappertjes, rode ui en honing-mosterddressing
of
Carpaccio van rundvlees, geserveerd met truffelmayonaise, pijnboompitten,
zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en rucola
of
Aspergesalade met Halloumi kaas, aardbeien en een dressing van balsamico azijn

Hoofdgerecht
Gegrilde visspies met basilicumsaus 
of
Varkenshaasmedaillons met romige pepersaus
of
Asperges met huis gerookte zalm of beenham, ei,
gesmolten roomboter en krieltjes met bieslook

Nagerecht
Bavarois van aardbei met witte chocoladekrullen, verse aardbeien en aardbeienijs
of
Citroen cheesecake met frambozen en frambozen sorbetijs 

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden

Voorgerechten

Zalm                                      11.00
Huis gerookte zalm met kappertjes, rode ui en honing-mosterddressing 

Salade Niçoise                    12.50
Salade met gegrilde tonijn, haricot verts, rode ui, krieltjes, ansjovisfilet en een vinaigrette

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, geserveerd met truffelmayonaise,  pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en rucola

Aspergesalade                    11.50 
Aspergesalade met Halloumi-kaas, aardbeien met een dressing van balsamico azijn

Steak tartaar                       12.50
Klassieke steak tartaar met eidooier

Aspergesoep                                6.75
Romige aspergesoep

Runderbouillon                            6.75
Bouillon van rund met fijne garnituur

Bisque de crevette                      7.50
met rivierkreeftjes 

Vegetarisch voorgerecht

Vegetarische carpaccio            10.50
Carpaccio van gele courgette met fetakaas en blauwe bessen en een vinaigrette van olijfolie en citroen

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met zoetige rode portsaus of truffeljus

Surf & Turf                             21.00
Combinatie van gamba’s en kalfsentrecôte met een kreeftenjus en witte asperges 

Varken                                    20.50
Varkenshaasmedaillons met een romige pepersaus

Noedels                                  19.50
Oosterse Udon noedels met gemarineerde kippendij

Asperges                                18.50
Klassieke asperges met ham, ei, gesmolten roomboter en krieltjes met bieslook

Visgerechten

Kabeljauw                                         20.00
Kabeljauwfilet met een kruidige saus van gerookte paprika 

Visspies                                            19.00
Gegrilde visspies met basilicumsaus 

Sliptong                                            19.50
Sliptongetjes met citroenboter 

Asperges met zalm                        19.50
Asperges met huisgerookte zalm, ei, gesmolten roomboter en krieltjes met bieslook   

Vegetarisch hoofdgerecht

Canneloni                                         18.00
Canneloni gevuld met gegrilde groenten, saus van zongedroogde tomaat en mascarpone, gegratineerd met Gruyere kaas

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Cheesecake                   8.00
Citroen cheesecake met frambozen en frambozen sorbetijs

Crème brûlée                 8.00
Klassieke crème brûlée met vanille-ijs 

Bavarois                         8.00
Bavarois van aardbei met witte chocoladekrullen, verse aardbeien en aardbeienijs 

Zomer ijscoupe            7.00
Ijscoupe met 3 frisse soorten sorbetijs