Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avond vullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 29.75

Voorgerecht
Huisgemaakte Gravad lax met dille crème fraîche, frisse salade en een crumble van knäckebröd
of
Dungesneden kalfsrosbief met rucula-mayonaise, olijven, gedroogde tomaten en gemengde sla

 

Hoofdgerecht
Vispannetje van diverse vissoorten in een romige dillesaus, met kaas gegratineerd
of
Varkenshaasmedaillon met paddenstoelensaus

Nagerecht
Yoghurt-citroenbavarois met frambozensorbetijs 
of
Zomerse ijscoupe: drie verschillende smaken ambachtelijk ijs

Alle menuonderdelen zijn ook afzonderlijk te bestellen.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden. 

Voorgerechten

Zalm                                      11.75
Huisgemaakte Gravad lax (gepekeld in zout, peper en dille) met dille crème fraiche, frissen salade en crumble van knäckebröd

Gamba’s                                12.75
Couscoussalade met in kataifi gebakken gamba’s en olie van de schaal  

Eendenborst                        11.75
Gerookte eendenborst, frisse salade en sinaasappel, croutons en frambozendressing 

Rund                                      12.75
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en pompoenpitjes

Vitello Tonato                      11.50
Klassieke Vitello Tonato: zacht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise

Gazpacho (koude soep)                 6.00
Gazpacho van rode paprika en tomaat met crème fraîche en bieslook 

Venkel/zalm soep                           6.50
Romige venkelsoep met gerookte zalmsnippers

Kip-kokos bouillon                         6.00
Met noedels en koriander

Vegetarisch voorgerecht

Caprese                                          10.50
Vegetarische salade met mozzarella, trostomaten, gefrituurde uienringen en basilicumdressing 

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten zijn ook te bestellen in een kleine portie.

Vleesgerechten

Biefstuk van het rund          28.00
Gebraden tournedos met een saus van groene pepers of truffeljus

Kalf                                         22.50
Gegrilde kalfs-ribeye met dragonjus

Kangoeroe                            18.50
Kangoeroefilet met saus van kriekbier

Drieluik van de grill             19.00
Runderspiesje met pepersaus, varkenshaasmedaillon met paddenstoelensaus en lamskotelet met rode uiensaus

 

 

 

 

Maaltijdsalades

Geserveerd met frietjes of brood en boter

Rundercarpaccio               14.75    
Salade met rundercarpaccio, truffelmayonaise, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en pompoenpitjes 

Huisgerookte zalm           14.75
Salade huisgerookte zalm met mosterd dille dressing, uitjes, kappertjes en een butterfly gamba

Eendenborst                       14.75
Frisse salade met gerookte eendenborst, sinaasappel, croutons en frambozendressing

Caprese                               14.75
Vegetarische salade met mozzarella, trostomaten en gefrituurde uienringen en basilicumdressing n

Visgerechten

Roodbaars                          18.50
Roodbaarsfilet op basmatirijst met gember-sojasaus 

Sliptong                              19.50
Gebakken sliptongen met limoenboter

Vispannetje                        20.50
Diverse vissoorten in een romige dillesaus, met kaas gegratineerd

Dagvangst
Op advies van de visspecialist presenteren wij u “The catch of the day”
*vraag de medewerkers voor de vangst van de dag (dagprijs)                   

Vegetarisch hoofdgerecht

Lasagne                              18.50
Vegetarische lasagne met gemarineerde cherrytomaatjes en rode pesto saus 

Nagerechten

Kaasproeverij              11.50
Kaasproeverij van 3 kazen, geserveerd met elite haver en rucola.  
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Bavarois                         8.75
Yoghurt-citroenbavarois met frambozensorbetijs 

Parfait                            8.75
Aardbeienparfait met in aceto stroop gemarineerde aardbeien

Crème brûlée                8.75
Crème brûlée van lychee met passievrucht-mango sorbetijs

Bombe                            8.75
Bombe van pure chocolade, met bosvruchtensaus en vanille-ijs 

Zomerse ijscoupe        7.50
Een ijscoupe met 3 verschillende smaken ambachtelijk ijs