Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu € 31.50

Voorgerecht
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes,
mosterd-dille dressing en butterfly garnaal 
of
Rundercarpaccio met watermeloen, tomaat, pijnboompitjes en basilicummayonaise
of
Torentje van geitenkaas en raapstelen tapenade, asperges,
ingelegde champignons, aspergescheuten, radijs met aspergemayonaise

Hoofdgerecht

Zwarte heilbot en vongole, aardappelgratin met zoete aardappel en prei,
raapsteeltjes, wortel en witte wijnsaus
of
Rouleaux van varkenshaas met seizoensgroente en wortel-rozemarijnsaus
of
Knolselderij gegaard in een zoutkorst met kruudmoes met waterkers en oesterzwam,
met gestoofde palmkool en groene kruidensaus

Nagerecht
ijscoupe met limoen, frambozen en mango sorbetijs
of
Cheese cake van het seizoen

 

Voorgerechten

Zeebaars                                           12.50
Tartaar van zeebaars met kreeftensalade, komkommer-limoenbouillon en radijs

Salade huis gerookte zalm             12.50
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dilledressing en butterfly garnaal

Rund                                                  13.75
Carpaccio van rundvlees met watermeloen, tomaat, pijnboompitjes en basilicummayonaise

Kalfswang                                         12.75
Zacht gegaarde kalfswang met rabarber en rabarbersaus

 

Vegetarisch voorgerecht

Geitenkaas                    10.50
Torentje van geitenkaas en raapstelen tapenade, asperge,
ingelegde champignons, aspergescheuten, radijs met aspergemayonaise 

Vegetarische salade    10.50
Salade met gegrilde groene asperges, cherry tomaten, feta, walnoten en balsamico dressing 

 

Kreeftensoep                    7.50
Licht gebonden kreeftensoep met rivierkreeftjes

Gevogeltebouillon           6.75
Bouillon van gevogelte met fijne garnituur

Doperwtensoep               6.75
Doperwtensoep met garnituur

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Runderhaas                               29.00
Biefstuk van de haas met geroosterde biet en bietenblad, rode uien, boter en balsamicosaus

Rouleaux van varkenshaas     21.50
Rouleaux van varkenshaas met seizoensgroenten en wortel-rozemarijnsaus

Eendenborst                              22.50
Eendenborst met zomerboontjes en jus de canard met sinaasappel

Maaltijdsalades

Salade huis gerookte zalm                16.25
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dilledressing en butterfly garnaal

Salade carpaccio                                  16.25
Salade met watermeloen, tomaat, pijnboompitjes en basilicummayonaise

Vegetarische salade                            14.25
Salade met gegrilde groene asperges, cherry tomaten, feta, walnoten en balsamico dressing  

geserveerd met friet of stokbrood

Visgerechten

Heilbot                               22.50
Zwarte heilbot en vongole, aardappelgratin met zoete aardappel en prei, raapsteeltjes, wortel en witte wijnsaus 

Scholfilet en gamba’s      21.50
Scholfilet en gamba’s met ratatouille, rozemarijnkriel en venkeltapenade

 

 

Vegetarisch hoofdgerecht

Knolselderij                 19.50
Knolselderij gegaard in een zoutkorst met kruudmoes met waterkers en oesterzwam, met gestoofde palmkool en groene kruidensaus

Groenten curry           19.50
Indiase curry met venkel, naanbrood en een frisse yoghurtsaus

                                       

Nagerechten

Kaasproeverij         11.75
Kaasproeverij met rode uienchutney en brood

Crème Brûlée           8.25
Verwennerij van chocolade, karamel en hazelnoot

Cheese cake             7.75
Cheese cake van het seizoen met een bolletje ijs

Zomer ijscoupe        7.75
Ijscoupe met limoen, frambozen en mango sorbetijs