Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avond vullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31,50

Voorgerecht
Huisgerookte zalm met honingsmosterddressing, rode ui en kappertjes
of
Carpaccio van rundvlees, pijnboompitten, aceto balsamico dressing, Parmezaanse kaas en rucola

Hoofdgerecht
Gebakken heilbotfilet met saus van vadouvan
of
Gegrilde kalfsoester met dragonjus

Nagerecht
Appeltaart parfait met een crumble van kaneel en gekarameliseerde appel
of
Warme chocoladebrownie met karamelsaus en karamelijs

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden.

Voorgerechten

Zalm                                      11.25
Huisgerookte zalm met honingmosterddressing, rode ui en kappertjes

Garnaal                                 12.50
Drieluik van garnaal; cocktail, bitterbal en een soepje

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, pijnboompitten, aceto balsamico dressing, Parmezaanse kaas en rucola

Runderpastrami                  12.50
Tompouce met runderpastrami, raz el hanout mayonaise, Amsterdamse uitjes, augurk en frisse mesclum sla

Kalfsrosbief                         12.50
Rosbief van kalfsvlees met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, rode ui en rucola 

Visbouillon                                     7.50
met zalmsnippers

Runderbouillon                              7.25
Dubbel getrokken runderbouillon met shiitake en kwarteleitje

Currysoep                                       6.75
Milde currysoep met kipreepjes
vegetarisch: met noedels gereserveerd

Vegetarisch voorgerecht

Aardappel salade                          11.25
Salade van truffelaardappel met oude kaas croquetjes

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten zijn ook te bestellen in een kleine portie.

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met pepersaus of een saus van rozemarijn

Lamsfilet                                22.50
Lamsfilet met een saus van rode port

Kalkoen                                  20.50
Rouleaux van kalkoen, gevuld met kalkoen farce en pistache,
geserveerd met een saus van lavendel

Kalfsoester                            21.50
Gegrilde kalfsoester met dragonjus

Asperge                                 18.50
Witte asperges met ham, ei, krieltjes en gesmolten roomboter

 

Visgerechten

Kabeljauw                                          19.50
Gebakken kabeljauw met witte wijn-citroensaus 

Sliptong                                             19.50
Sliptongetjes met limoenboter

Heilbot                                               22.50
Gebakken heilbotfilet met saus van vadouvan

Asperges met gerookte zalm        18.50
Witte asperges met gerookte zalm, ei, krieltjes en gesmolten roomboter

Vegetarisch hoofdgerecht

Hartige groententaart     19.50
Groententaart met een saus van rode pesto

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Brownie                            9.00
Warme chocoladebrownie met karamelsaus en een warm stoofpeertje

Parfait met appel           9.00
Appeltaart parfait met een crumble van kaneel en karameliseerde appel

Crème brǔlée                  8.00
Crème brûlée van pistache met pistache ijs

Lente ijscoupe                7.50
Ijscoupe met 3 frisse soorten sorbetijs