Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avond vullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 29.75

Voorgerecht
Huisgemaakte Gravad lax met dille crème fraîche, frisse salade en een crumble van knäckebröd
of
Tataki van rund met soja mayonaise, gebakken uitjes, bosui en rucola sla 

 

Hoofdgerecht
Gebakken scholfilet met een frisse witte wijnsaus
of
Filet van Iberico varken met een saus van gepofte knoflook

Nagerecht
Yoghurt-citroenbavarois met frambozensorbetijs 
of
Chocolade ijscoupe: melk chocolade ijs, witte chocolade ijs en stracciatella ijs met een crumble van bastogne

Alle menuonderdelen zijn ook afzonderlijk te bestellen.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden. 

Voorgerechten

Zalm                                      11.75
Huisgemaakte Gravad lax (zalm gepekeld in zout, peper, basterdsuiker en dille) met dille crème fraîche, frisse salade en crumble van knäckebröd

Gamba’s                                12.75
Gamba’s gebakken in knoflookolie met krokante crostini en een frisse salade  

Eendenborst                        11.75
Gerookte eendenborst, frisse salade met sinaasappel, croutons en frambozendressing 

Rund                                      12.75
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en pompoenpitjes

Tataki van Rund                   11.75
Tataki van Rund met soja mayonaise, gebakken uitjes, bosui en rucola sla

Gazpacho (koude soep)                 6.00
Gazpacho van rode paprika en tomaat met crème fraîche en bieslook 

Courgettesoep                                 6.50
Romige courgettesoep met gerookte zalmsnippers

Kip-kokos bouillon                         6.00
Met noedels en koriander

Vegetarisch voorgerecht

Caprese                                          10.50
Vegetarische salade met mozzarella, trostomaten, gefrituurde uienringen en basilicumdressing 

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten zijn ook te bestellen in een kleine portie.

Vleesgerechten

Runderhaas                           28.00
Gebraden tournedos met een saus van groene pepers of truffeljus

Kalf                                         22.50
Gegrilde kalfs-ribeye met dragonjus

Kangoeroe                             18.50
Kangoeroefilet met saus van kriekbier

Drieluik van de grill              19.00
Runderspiesje met pepersaus, filet van Iberico varken met een saus van gepofte knoflook en lamskotelet met rode uiensaus

Iberico varken                       20.50
Filet van Iberico varken met een saus van gepofte knoflook

 

Maaltijdsalades

Geserveerd met frietjes of brood en boter

Rundercarpaccio               14.75    
Salade met rundercarpaccio, truffelmayonaise, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en pompoenpitjes 

Huisgerookte zalm           14.75
Salade huisgerookte zalm met mosterd dille dressing, uitjes, kappertjes en een butterfly gamba

Eendenborst                       14.75
Frisse salade met gerookte eendenborst, sinaasappel, croutons en frambozendressing

Caprese                               14.75
Vegetarische salade met mozzarella, trostomaten en gefrituurde uienringen en basilicumdressing n

Visgerechten

Roodbaars                          18.50
Roodbaarsfilet op basmatirijst met gember-sojasaus 

Sliptong                              20.50
Gebakken sliptongen met limoenboter

Scholfilet                            18.50
Gebakken scholfilet met een frisse witte wijnsaus

Vegetarisch hoofdgerecht

Lasagne                              18.50
Vegetarische lasagne met gemarineerde cherrytomaatjes en rode pesto saus 

Nagerechten

Kaasproeverij              11.50
Kaasproeverij, geserveerd met elite haver en rucola  
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Bavarois                         8.75
Yoghurt-citroenbavarois met frambozensorbetijs 

Parfait                            8.75
Aardbeienparfait met in aceto stroop gemarineerde aardbeien

Crème brûlée                8.75
Crème brûlée van lychee met passievrucht-mango sorbetijs

Bombe                            8.75
Bombe van pure chocolade, met bosvruchtensaus en vanille-ijs 

Coupe chocolade ijs    7.50
Een ijscoupe met melk chocolade ijs, witte chocolade ijs en stracciatella ijs met een crumble van bastogne