Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu  32.50 

Voorgerecht
Gestoomde gamba’s op Oosterse wijze,
geserveerd met sesam-sojadressing en limoenmayonaise
of
Rundercarpaccio met martinosaus, gedroogde tomaat,
ei, augurk en rode ui
of
Terrine van geitenkaas en rode linzencrème,
asperges en rozemarijncrouton

Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet en risotto met morrille,
geserveerd met asperges en kokkels
of
Varkenshaas met procureur en een stamppot met andijvie, wortel en koolrabi,
geserveerd met bearnaisesaus
of
Risotto met morrille, asperges, voorjaarsknolletjes,
geserveerd met bearnaisesaus

Nagerecht
Cheese cake van het seizoen
of
Wentelteefjes van suiker-kaneelbrood, aardbeien en boerenjongens

 

Voorgerechten

Zalm                                        14.50
Zalmbonbon gevuld met tonijnsalade en mosterd-dilledressing

Gamba’s                                 13.50
Gestoomde gamba’s op Oosterse wijze, geserveerd met sesam-sojadressing en limoenmayonaise

Rundercarpaccio                 13.75
Carpaccio van rundvlees met martinosaus, gedroogde tomaat,
ei, augurk en rode ui

Lam                                        14.50
Tataki van lamsfilet met pulled lam, taboulez en asperges,
geserveerd met raz el hanoutmayonaise

Zwaardvis                             13.75
Gegrilde zwaardvis, bouillon van garnaal, geserveerd met citroengras, sinaasappel en koriander met spinazie

Kalf                                        13.75
Spiesje met kalfsvlees, geroosterde coeur de boeuf,
geserveerd met een zachte knoflookbouillon

 

Vegetarisch voorgerecht

Terrine van geitenkaas      12.50
Terrine van geitenkaas en rode linzencrème, asperges en rozemarijncrouton

 

Kreeftensoep            8.50
Kreeftensoep met rivierkreeftjes

Kalfsbouillon             7.75
Bouillon van kalf met fijne garnituur

Aspergesoep             7.25
Aspergesoep met groene kruiden en aspergepunten

                      

 

                          

                                 

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Varkenshaas                       23.50
Varkenshaas met procureur en een stamppot met andijvie, wortel en koolrabi, geserveerd met bearnaisesaus

Eendenborst                        25.75
Eendenborst met krielaardappels, asperges, honing-notencrumble, kletskop en eendenlevercrème, geserveerd met een romige koffiesaus

Runderhaas                        29.50
Tournedos met krielaardappel, voorjaarsgroenten, geserveerd met medeirasaus

Lam                                      25.75
Lamskotelet, geserveerd met saffraanrijst, ratatouille en salsa verde

Asperge met boerenham  21.50
Traditioneel gerecht met asperges, geserveerd met boerenham,
gekookt eitje en krieltjes

                                

Maaltijdsalades

Salade huis gerookte zalm          19.25
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dille dressing en gegrilde gamba’s

Salade carpaccio                           18.25
Salade met rundercarpaccio, martinosaus, gedroogde tomaat, ei, augurk en rode ui

Salade kalkoen                              18.25
Salade met gemarineerde kalkoen, cashewnootjes en kerriedressing

Vegetarische salade                     16.25
Salade met gebakken paddenstoelen, Roche Baron en zonnebloempitjes

Visgerechten

Zeebaars                         24.50
Zeebaarsfilet met risotto met morrille, asperges en kokkels

Asperge met zalm        25.50
Traditioneel gerecht met asperges, gebakken zalm,
gekookt eitje en krieltjes

                           

                         

 

Vegetarisch hoofdgerecht

Risotto                         20.50
Risotto met morrille, asperges, voorjaarsknolletjes met bearnaisesaus

Asperges                    20.50
Traditioneel gerecht met asperges, geserveerd met gekookte eitjes
en krieltjes

 

 

 

Nagerechten

Kaasproeverij              13.75
een selectie van 6 kazen met appelcompote en kletzenbrood

Crème Brûlée                 8.25
Crème Brûlée van steranijs met aardbei en krieksabayon, met een bolletje ijs

Wentelteefjes                8.25
Wentelteefjes van suiker-kaneelbrood, aardbeien, boerenjongens met een bolletje ijs

Cheese cake                 8.25
Cheese cake van het seizoen met een bolletje ijs

Brownie                        8.25
Taartje van brownie met vanillecrème, een bolletje ijs en hopjesstroop