Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu € 32.50

Voorgerecht
Rode mulfilet, sous vide gegaard, met een salade van rettich en komkommer,
geserveerd met een saus van avocado en waterkers
of
Rundercarpaccio met paddenstoelen-notentapenade, kippenlevercrème,
geserveerd met spekjes en gerookte portstroop
of
Waldorf Winkk-stijl: Salade met witlof, knol, aardappel, appel
en walnoot met blauwe kaas

Hoofdgerecht
Dorade met gebakken coquille, witlof, 
geserveerd met mierikswortelsaus en Pernod
of
Biefstuk met sukade en een andijviestampotje,
geserveerd met pepersaus
of
Bietenrisotto met paddenstoelen,
geserveerd met een saus van zomertruffel

Nagerecht
IJscoupe met sorbetijs
of
Etons mess: stoofperen, merengue, slagroom en stoofperensaus

Voorgerechten

Rode mul                                           13.50
Rode mulfilet, sous vide gegaard, met een salade van rettich en komkommer,
geserveerd met een saus van avocado en waterkers

Salade huis gerookte zalm           13.50
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dilledressing en gegrilde gamba’s

Zeeduivelwangetjes                       13.25        
Zeeduivelwangetjes met spitskool en saffraanbouillon

Vitello Tonato                                   13.75
Langzaam gegaarde kalfslende met tonijnmayonaise

Rund                                                  13.75
Carpaccio van rundvlees met paddenstoelen-notentapenade, kippenlevercrème, spekjes en gerookte portstroop

Bloedworst en procureur               13.25
Appelstrüdel met gebakken bloedworst en procureur, geserveerd met calvadossaus en een appel-perencompôte

Winkk broodplankje                           5.50
Brood met verschillende smeersels: tapenade, aïoli en kruidenboter

 

Vegetarisch voorgerecht

Vegetarische salade                 11.50
Waldorf Winkk-stijl: Salade met witlof, knol, aardappel, appel
en walnoot met blauwe kaas

 

Kreeftensoep                    8.50
Licht gebonden kreeftensoep met rivierkreeftjes

Wildbouillon                     7.75
Bouillon van wild met fijne garnituur

Uiensoep                          7.25
Uiensoep met herfstbokbier

 

                                 

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Runderhaas                               29.00
Tournedos met paddenstoelen en truffeltoast,
geserveerd met paarse bloemkool en romanesco

Biefstuk met sukade               23.50
Biefstuk met sukade en een andijviestampotje,
geserveerd met pepersaus

Eendenborst                              23.50
Eendenborst met herfstgarnituur en eekhoorntjesbroodsaus

Wildzwijn                                   22.50
Wildzwijnsrug, geserveerd met een andijviestampotje en rode wijnsaus

                                

Maaltijdsalades

Salade huis gerookte zalm                17.25
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dilledressing en butterfly garnaal

Salade kalkoen                                    17.25
Salade met gemarineerde kalkoen, rode ui, wortelrasp,
cashewnoten en kerriedressing

Vegetarische salade                           15.25
Waldorf Winkk-stijl: Salade met witlof, knol, aardappel, appel
en walnoot met blauwe kaas

geserveerd met friet of stokbrood

Visgerechten

Schelvis en gerookte spekbokking             22.50
Schelvis en gerookte spekbokking met parelgort, gestoofde wilde spinazie met zeekraal, geserveerd met een romige vissaus met een beetje munt

Dorade met coquille                                       23.50
Dorade met gebakken coquille en witlof, geserveerd met mierikswortelsaus en Pernod







                                

Vegetarisch hoofdgerecht

Bietenrisotto                 20.50
Bietenrisotto met paddenstoelen, geserveerd met een saus van zomertruffel

Bloemkool                     20.50
Geroosterde bloemkool, gratin van aardappel en Parmezaanse kaas,
geserveerd met een vegetarische demi glace saus en pompoenchutney


                                       

Nagerechten

Kaasproeverij            13.75
Een selectie van 6 kazen, geserveerd met appelcompote en kletzenbrood

Etons mess                  8.75
Stoofperen, merengue, slagroom en stoofperensaus

Cheese cake                8.25
Cheese cake van het seizoen met een bolletje ijs

IJscoupe                      8.25
IJscoupe met limoen, frambozen en mango sorbetijs

Brownie                        8.25
Taartje van brownie met vanillecrème, ingelegde vijg, 
geserveerd met een bolletje ijs en hopjesstroop