Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31,50

Voorgerecht
Carpaccio van 3 vissoorten (tonijn, zalm, zwaardvis) met groene pesto en wakame
of
Rosbief van hert met pistachenoten, gebakken appel, rucola en balsamicodressing

Hoofdgerecht
Op de huid gebakken zalmfilet met een saus van honing en citroen 
of
Varkenshaas met zwarte knoflooksaus

Nagerecht
Nougatineparfait met karamelsaus
of
Ijscoupe met 3 smaken ijs 

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden

Voorgerechten

Zalm                                      11.00
Huisgerookte zalm met een frisse kruidendressing 

Vis carpaccio                       11.50
Carpaccio van 3 vissoorten (tonijn, zalm, zwaardvis) met groene pesto en wakame 

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, geserveerd met truffelmayonaise,  pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en rucola

Eendenborst                        11.50 
Eendenborst met een frisse salade, croutons en teriyakisaus 

Hert                                      12.50
Rosbief van hert met pistachenoten, gebakken appel, rucola en balsamicodressing 

Kreeftensoep                                7.50
Lichtgebonden kreeftensoep met rivierkreeftjes

Goulashsoep                                 7.25
Klassieke goulashsoep met rundvlees en groenten

Sjalottensoep                               6.75
Gekarameliseerde sjalottensoep met een kaasstengel 

Vegetarisch voorgerecht

Winterse salade                          10.50
Salade met champignons, schorseneren, gegrilde paprika, croutons en truffelkaas

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met pepersaus of truffeljus

Surf & Turf                             21.00
Combinatie van gamba’s en kalfsentrecôte met een kreeftenjus en groene asperges 

Varken                                    20.50
Varkenshaas met zwarte knoflooksaus

Hert                                        21.50
Hertfilet met een klassieke jachtsaus

Visgerechten

Zalm                                                   21.50
Op de huid gebakken zalmfilet met een saus van honing en citroen

Fish & chips                                      19.00
Scholfilet met zoete aardappelfrietjes, remouladesaus en sla

Dorade                                                21.00
Doradefilet met een saus van tijm, geserveerd met een bloemkool-broccolipuree 

Tong                                                    22.00
Tongfilet met een zachte mosterdsaus   

Vegetarisch hoofdgerecht

Wellington                                         18.00
Klassieke vegetarische Wellington; bladerdeeg gevuld met pompoen, paddenstoelen, tofu, rode ui en pecannoten 

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Kaki                                 8.00
Carpaccio van kaki met een crème van kokos, geserveerd met mango ijs

Crème brûlée                8.00
Klassieke crème brûlée met panna cotta ijs 

Winter ijscoupe             7.00
Ijscoupe met 3 smaken ijs