Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avond vullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31,50

Voorgerecht
Terrine van huisgerookte zalm met citroendressing
of
Wildpaté met cranberry compote, vijgen, sjalot in zoetzuur en walnoten
of
Winterse salade met spekjes, champignons, schorseneren, gegrilde paprika, croutons en truffelkaas

Hoofdgerecht
Heilbotfilet met gebakken rijst, roerbakgroente en vadouvansaus
of
Hertfilet met een klassieke jachtsaus
of
Huisgerookte biefstuk, geserveerd met honing-whiskeysaus

Nagerecht
Bavarois van kruidnagel, geserveerd met mangosorbetijs en een saus van stoofpeer
of
Sticky toffee pudding met maple syrup en walnootijs  

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden

Voorgerechten

Zalm                                      11.00
Terrine van huis gerookte zalm met citroendressing

Wildpaté                               11.00
Wildpaté met cranberry compote, vijgen, sjalot in zoetzuur en walnoten

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, geserveerd met truffelmayonaise,  pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en rucola

Vitello Tonato Winkk         14.50
Zacht gegaard kalfsvlees met gegrilde tonijn, geserveerd met een dressing van kappertjes en rode ui

Hert                                      13.50
Carpaccio van hert, geserveerd met pompoenchutney, oude kaas en noten

Vissoep                                          7.50
Gebonden vissoep met fruit de mer

Wildbouillon                                  7.25
Krachtige wildbouillon met vlees, paddenstoelen, wortel en koolraap

Paddenstoelensoep                     6.75
Romige soep van paddenstoelen met tijm en truffel

Vegetarisch voorgerecht

Winterse salade                          10.50
Salade met champignons, schorseneren, gegrilde paprika, croutons en truffelkaas

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met pepersaus of truffeljus

Biefstuk                                 21.00
Huisgerookte biefstuk met honing-whiskeysaus

Gans                                       19.50
Wilde ganzenborst met abrikozencompote

Zwijn                                       20.50
Wild zwijn filet met ‘Red Muscadel’-wijnsaus 

Hert                                        21.50
Hertfilet met een klassieke jachtsaus

Stoofpot                                 20.00
Wildstoofpotje met krokante peperkoek

Visgerechten

Roodbaars                                         21.50
Roodbaarsfilet met spitskool, tomatenolie en kerstomaatjes 

FIsh & Chips                                      19.00
Scholfilet met zoete aardappelfrietjes, remouladesaus en sla

Leng                                                    19.00
Lengfilet omwikkeld met spek, geserveerd met een romige mosterdsaus

Heilbot                                                21.00
Heilbotfilet met gebakken rijst, roerbakgroente en vadouvansaus  

Vegetarisch hoofdgerecht

Wellington                                         18.00
Klassieke vegetarische Wellington; bladerdeeg gevuld met pompoen, paddenstoelen, tofu, rode ui en pecannoten 

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.75

Chocolade taartje          8.00
Warme moelleux van chocolade met karamel ijs (oventijd 10 minuten)

Toffee pudding               8.00
Sticky toffee pudding met maple syrup en walnootijs 

Kruidnagel                      8.00
Bavarois van kruidnagel, geserveerd met mangosorbetijs en een saus van stoofpeer

Crêpe Suzette                8.00
Warme crêpe met een saus van Grand Marnier, geserveerd met vanille ijs