Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avond vullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 31,50

Voorgerecht
Huisgerookte zalm met honingsmosterddressing, rode ui en kappertjes
of
Runderpastrami met raz el hanout mayonaise, augurk en sla 

Hoofdgerecht
Kabeljauw met spek omwikkeld uit de oven, geserveerd met een grove mosterdsaus
of
Zacht gegaarde varkenskoontjes met zuurkoolstamp en eigen jus

Nagerecht
Mango cheesecake met mango ijs
of
Warme chocoladebrownie met karamelsaus en karamelijs

Alle gerechten van het menu kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Wij houden rekening met uw glutenvrij of lactosevrij dieet. Gelieve dit bij de reservering vermelden.

Voorgerechten

Zalm                                      11.25
Bavaroise van zalm, gerookte zalm, zalmkaviaar en een sesamkletskop

Garnaal                                 12.50
Drieluik van garnaal; cocktail, kroketje en een soepje

Rund                                     13.50
Carpaccio van rundvlees, pijnboompitten, aceto balsamico dressing, Parmezaanse kaas en rucola

Runderpastrami                  12.50
Terrine van ree met een saus van cranberry, rucola en een krokantje van peperkoek

Hert                                      12.50
Hertenrosbief, geserveerd met geitenkaas, rode port dressing en een compote van rode uien compote 

Garnalenbisque                              7.50
met gerookte paprikaroom

Runderbouillon                               7.25
Dubbel getrokken runderbouillon met shiitake en kwarteleitje

Uiensoep                                         6.75
Klassieke Franse uiensoep met kaas gegratineerd brood

Vegetarisch voorgerecht

Bietencarpaccio                            11.25
Bietencarpaccio, geserveerd met rode port dressing, walnoten, blauwschimmelkaas en rucola

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten zijn ook te bestellen in een kleine portie.

Vleesgerechten

Runderhaas                           29.00
Gebraden tournedos met een saus van rozemarijn of truffeljus

Rundersucade                       22.75
Rundersucade met een saus van rozemarijn

Varken                                    20.50
Zachtgegaarde varkenskoontjes met zuurkoolstamp en eigen jus

Kalkoen                                  20.50
Rouleaux van kalkoen, gevuld met kalkoenfarce en pistache, geserveerd met een saus van lavendel

 

 

Visgerechten

Kabeljauw                          19.50
Kabeljauw met spek omwikkeld uit de oven, geserveerd met grove mosterdsaus

Gamba’s                              22.00
Gebakken gamba’s met zwarte pasta en een saus van basilicum

Zeewolf                               22.50
Zeewolffilet met een saus van tijm

Vegetarisch hoofdgerecht

Paddenstoelen duo          19.50
Paddenstoelenrisotto en een gevulde porte bello met geitenkaas, courgette en pijnboompitje

Nagerechten

Kaasproeverij               11.75
Kaasproeverij, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam
Een selectie kazen van de Dongense kaasspecialist van de Wetering
Tip: Italië, Marsala Dulce Riserva 4.50

Brownie                            9.00
Warme chocoladebrownie met karamelsaus en een warm stoofpeertje

Hazelnoot                        9.00
Drieluik van hazelnoot: parfait, spongecake en crème brûlée 

Crème Catalana             8.00
Crème brûlée van lychee met passievrucht-mango sorbetijs

Cheesecake                     8.00
Mango cheesecake met mango chutney en mango ijs