Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 34.50 

Voorgerecht
Nieuwe haring met aardappelsalade, rode biet, appel en dille,
geserveerd met appelstroopdressing 
of
Rundercarpaccio met cherrytomaat, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas 
en Italiaanse kruidendressing
of
Bietencarpaccio met pistachenootjes, morille croutons,
hangop met campari en rode uiendressing

Hoofdgerecht
Heek en zeeduivelwang, ratatouille, krielaardappel en bouillabaisesaus
of
Varkenshaas met paddenstoelenrisotto, zomerboontjes, 
bleekselderij-tomatenchutney en lavasolie
of
Gegrilde watermeloen en bloemkool met gekruide nootjes, seizoensgroenten,
zoete aardappelfriet en demi glace van geroosterde groente

Nagerecht
Cheesecake van de chef
of
Eton mess: slagroom met merengue, rood fruit en aardbeiensaus

Voorgerechten

Zalm                                         14.75
Tompouce van gerookte zalm en tonijnsalade met tijm-mayonaise

Rundercarpaccio                   14.75
Carpaccio van rundvlees met cherrytomaat, pijnpoompitjes, Parmezaanse kaas en Italiaanse kruidendressing

Haring                                      13.50
Nieuwe haring met aardappelsalade, rodie biet, appel en dille, geseveerd met appelstroopdressing

Steak tartaar                           15.75
Steak tartaar met geroosterde nootjes en kruiden, een gepocheerd ei en sesammayonaise

Mosselen                                14.75
Mosselen gestoofd met tomaat en pijnboompitjes

Gelderse hoen                        14.75
Rouleau van Gelderse hoen, gestoofde raddichio rosso en gebakken uien met boerenjongens

Kreeftenbouillon                       8.50
Kreeftenbouillon met garnituur

Kalfsbouillon                             7.75
Kalfsbouillon met groente en vlees

Knoflooksoep                            7.25
Romige soep van gepofte knoflook met kruidenolie en garnituur                              

Vegetarisch voorgerecht

Bietencarpaccio                     12.75
Bietencarpaccio met pistachenootjes, morille croutons, hangop met campari en rode uiendressing 

Poffertje met oesterzwam    13.75
Poffertje met gekarameliseerde oesterzwam, humus en salade van belugalinzen met mango

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Biefstuk                                    24.75
Ierse biefstuk en sukade, zomeboontjes, krielaardappel en venkelsaus

Runderhaas                             31.50
Tournedos met jonge bospeen, bloemkool, mousselina en morillesaus

Lamskoteletjes                       26.00
Lamskoteletjes, seizoensgroenten, gegrilde watermeloen,
zoete aardappelfriet en specerijensaus

Varkenshaas                           23.50
Varkenshaas met paddestoelenrisotto, zomerboontjes,
bleekselderij-tomatenchutney en lavasolie

                     

Maaltijdsalades

Salade huis gerookte zalm              19.25
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dilledressing en gegrilde gamba’s

Salade ossenhaaspuntjes Italia     19.25
Salade ossenhaaspuntjes met olijven, kappertjes
en rucola-mayonaise 
liefhebber van Surf en Turf? Bestel er een gambaspies bij + 3.75

Salade carpaccio                              19.25
Salade rundercarpaccio met cherrytomaat, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en Italiaanse kruidendressing

Vegetarische salade                        17.25
Salade met mozzarella, tomaat, spinazie, pijnboompitjes, 
olijven, croutons en balsamico

Visgerechten

Heek & Zeeduivelwang                23.50
Heek & Zeeduivelwang, ratatouille, krielaardappel en bouillabaisesaus

Zalm                                                27.50
Zalm, spinazie, krielaardappel en witte wijnsaus en chorizo                      

Vegetarisch hoofdgerecht

Watermeloen & Bloemkool        22.50
Gegrilde watermeloen en bloemkool met gekruide nootjes, seizoensgroenten, zoete aardappelfriet en demi glace van geroosterde groente

Asperges hoofdgerecht

Pannetje mosselen                     22.50
Mosselen op z’n Vlaams, sla, friet en sausjes

Nagerechten

Kaasproeverij                              13.75
een selectie van 6 kazen met appelcompote en kletzenbrood

Eton mess                                      8.25
Slagroom met merengue, rood fruit en aardbeiensaus

Cheese cake                                 8.75
Cheese cake van de chef met een bolletje ijs

IJscoupe                                       8.25
Drie bollen vanille-ijs met verse aardbeien, aardbeiensaus en slagroom

Crêpe Dennis met Sangria        9.75    
Flensjes, sangriasaus met vers fruit en een bolletje vanille-ijs