Voorgerechten

Prosciutto van Hollands Livar varken, geserveerd met verse vijgen, pecorino kaas en rucola
Of
Drieluik van garnaal; garnalenkroketje, garnalencocktail en garnalenbisque.

Tussengerechten

Zacht gegaarde kalfswang, geserveerd met een puree van zoete aardappel en eigen jus

Of

Gebakken coquilles met bloemkoolcrème en een koekje van Parmezaanse kaas, geserveerd met een

saus van Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten

Gegrilde Black Angus runderlende, geserveerd met een saus van rode ui
Of
Gebakken roodbaars met aardappelmousseline, zilte groenten en basilicumsaus
Of
Europees wildzwijnfilet met gebakken gemengde paddenstoelen, geserveerd met een saus van
cranberry

Dessert

Dessert Winkk in Kerstsfeer
Of
Duo van kaas: In rode port gemarineerde Blue Stilton en Cahill’s Porter: een jonge cheddarkaas met
Porter bier

De prijzen van het menu:

3-gangenmenu: Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert € 39,75

4-gangenmenu: Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert € 49,75

Lunch aanvang om 13:30 uur (binnenkomst vanaf 13:00 uur) 
Diner aanvang om 18:30 uur (binnenkomst vanaf 18:00 uur)