Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu 34.50 

Voorgerecht
Tartaar van zacht gegaarde zalmforel en gerookte forel,
geserveerd met zeekraal, asperge en kruidenmayonaise 
of
Rundercarpaccio met huisgemaakte likkepot, zoetzure radijs, tuinkers,
oude kaascracker, mosterdkaviaar en mierikswortelmayonaise
of
Torentje van geitenkaas met pesto en asperges, 
tomatenjam, paprikasalsa, focaccia en pestodressing 

Hoofdgerecht
Scholfilet en gamba, asperges, raapsteelstjes en kriel,
geserveerd met tomaten-sinaasappelboter
of
Ierse biefstuk met een stamppotje van raapsteeltjes
 en blackwellsaus
of
Limoenrisotto met gegrilde aubergine, asperges
met demi glace van geroosterde groenten

Nagerecht
Cheesecake van de chef
of
Winkk ijscoupe met twee bollen ijs en vers fruit

Voorgerechten

Zalm                                         14.75
Tompouce van gerookte zalm en tonijnsalade met tijm-mayonaise

Rundercarpaccio                   14.75
Carpaccio van rundvlees met huisgemaakte likkepot, zoetzure radijs, tuinkers, oude kaascracker, mosterdkaviaar en mierikswortelmayonaise

Forel                                        13.50
Tartaar van zacht gegaarde zalmforel en gerookte forel, geserveerd met zeekraal, asperge en kruidenmayonaise

Pulled pork                             14.25
Terrine van pulled pork met rabarber, aardbei en rabarber-bbq-saus

Zalm                                        14.75
Gebakken zalm met gestoofde prei en aspergescheuten,
geserveerd met een sabayon van La Trappe Blond

Iberico fingers                        14.75
Gemarineerde iberico fingers met limoenrisotto, gegrilde aubergine en een dressing van kappertjes

Kreeftenbouillon                      8.50
Kreeftenbouillon met garnituur

Gevogeltebouillon                   7.75
Rundvleesbouillon met groente en vlees

Aspergesoep                           7.25
Gebonden aspergesoep met aspergestukjes, bosui en peterselie                               

Vegetarisch voorgerecht

Geitenkaas                              12.75
Torentje van geitenkaas met pesto en asperges, tomatenjam, paprikasalsa, focaccia en pestodressing 

Paddenstoelen                       13.25
Bouillon van geroosterde aardpeer met bietjes en gebakken paddenstoelen, afgeblust met Schrobbelèr 

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Biefstuk                                    23.50
Ierse biefstuk met een stamppotje van raapsteeltjes, geserveerd met blackwellsaus

Runderhaas                             31.50
Tournedos met asperge, raapsteeltjes en kriel, geserveerd met bearnaisesaus

Eendenborst                           25.50
Eendenborst met duck springroll, gewokte groente, orzo en hoisinsaus

Speenvarken                          24.50
Gepekeld speenvarken filet met iberico fingers, limoenrisotto, gegrilde aubergine en een dressing van kappertjes

                     

Maaltijdsalades

Salade huis gerookte zalm              19.25
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dilledressing en gegrilde gamba’s

Salade ossenhaaspuntjes Italia     19.25
Salade ossenhaaspuntjes met olijven, kappertjes
en rucola-mayonaise 

Salade carpaccio                              19.25
Salade rundercarpaccio met huisgemaakte likkepot, zoetzure radijs, tuinkers, oude kaascracker, mosterdkaviaar en mierikswortelmayonaise

Vegetarische salade                        17.25
Salade asperges met gemarineerde aardbei, blauwe kaas-crouton, pijnboompitjes, ei en witte wijnmayonaise 

Visgerechten

Scholfilet en gamba                      23.50
Scholfilet en gamba, asperges, raapsteeltjes, kriel en tomaten-sinaasappelboter

Zeebaars met coquille                   27.50
Zeebaars en coquille met gebakken paddenstoelen, asperge en kriel, geserveerd met een saus van droplikeur                                    

Vegetarisch hoofdgerecht

Risotto/Aubergine/Asperges      22.50
Limoenrisotto met gegrilde aubergine en portobello en asperges, geserveerd met demi glace van geroosterde groenten

Asperges hoofdgerecht

Asperges met zalm                        23.50
Asperge met gebakken zalm en gekookte kriel,
geserveerd met ei en hollandaisesaus 

Asperge met ham                           21.50
Asperge met boerenham en gekookte kriel,
geserveerd met ei en hollandaisesaus

Asperges vegetarisch                   20.50
Asperge met notencrumble en gekookte kriel,
geserveerd met ei en hollandaisesaus

Nagerechten

Kaasproeverij              13.75
een selectie van 6 kazen met appelcompote en kletzenbrood

Brownie                          8.25
Warme brownie met aardbeien, hangop, granaatappelmelasse en mokka ijs

Cheese cake                 8.25
Cheese cake van de chef met een bolletje ijs

IJscoupe                       8.25
Drie bollen vanille-ijs met verse aardbeien, aardbeiensaus en slagroom