Diner

Winkk menu

Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

3-gangen keuzemenu  32.50 

Voorgerecht
Zachtgegaarde makreel en gerookte makreel,
geserveerd met erwtencrème en venkel-limoenmayonaise
of
Rundercarpaccio met spekjes, nootjes, truffelcroutons,
cecina de léon met rucolamayonaise
of
Bietencarpaccio met venkelmousse, geserveerd met walnoten,
truffelcroutons, bosbessen en notenlikeursiroop

Hoofdgerecht
Gebakken scholfilet en gamba’s met kruidige couscous,
ratatouille en citrusolie
of
Biefstuk met zomerboontjes, krielaardappeltjes en rode wijnsaus
of
Avocadoburger met couscous, koningsboleet, groene asperge,
tuinbonen, peultjes en rode curryroom

Nagerecht
Etons mess met aardbei en aardbeiensaus
of
IJscoupe; drie smaken ijs met vers fruit

 

Voorgerechten

Zalm                                        14.50
Zalmbonbon gevuld met tonijnsalade en mosterd-dilledressing

Duo van makreel                   13.50
Zacht gegaarde makreel en gerookte makreel, geserveerd met erwtencrème en venkel-limoenmayonaise

Rundercarpaccio                  13.75
Carpaccio van rundvlees met spekjes, nootjes, truffelcroutons,
cecina de léon met rucolamayonaise

Vitello tonato                        14.50
Kalfsrosbief met tonijnmayonaise

Gamba’s                                 13.75
Gamba’s gegaard in boter van tomaat en sinaasappel, met paprika en tomaat

Kalf                                        13.75
Kalfswang, geserveerd met broccoli en een saus van zoete aardappel, wortel en abrikoos

 

Kreeftensoep                          8.50
Kreeftensoep met garnituur

Gevogeltebouillon                  7.75
Bouillon van gevogelte met fijne garnituur

Bospaddenstoelenbouillon  7.25
Bouillon van bospaddenstoelen met omeletreepjes, bosui en bospaddenstoelen                                                                       

Vegetarisch voorgerecht

Terrine van geitenkaas      12.50
Terrine van geitenkaas en rode linzencrème, asperges en rozemarijncrouton

 

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Speenvarken                        23.50
Gepekelde speenvarkensfilet met risotto, gestoofde paprika, champignons en tomaat, geserveerd met een Spaanse saus

Eendenborst                        25.75
Eendenborst met gegrilde watermeloen, peultjes, groene asperges, tuinbonen en krielaardappels met een saus van meloenlikeur 

Runderhaas                        29.50
Tournedos met zomerboontjes, krielaardappeltjes en rode wijnsaus

Lam                                      25.75
Lamskotelet, geserveerd met saffraanrijst, ratatouille en salsa verde

 

                     

Maaltijdsalades

Salade huis gerookte zalm          19.25
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dille dressing en gegrilde gamba’s

Salade carpaccio                           18.25
Salade met rundercarpaccio, spekjes, nootjes, truffelcroutons, cecina de léon en rucolamayonaise

Salade kalkoen                              18.25
Salade met gemarineerde kalkoen, cashewnootjes en kerriedressing

Vegetarische salade                     16.25
Griekse salade met gemarineerde feta, olijven, paprika en tzatziki

Visgerechten

Schol                              25.50
Gebakken scholfilet en gamba’s, geserveerd met kruidige couscous en ratatouille en citrusolie

Zalm                               24.50
Zalm uit de oven met honing en balsamicum, geserveerd met krielaardappels, gestoomde prei en zwarte olijventapenade                                           

 

Vegetarisch hoofdgerecht

Avocadoburger                     20.50
Avocadoburger met couscous, koningsboleet, groene asperge, tuinbonen, peultjes en rode curryroom

 

 

 

Nagerechten

Kaasproeverij              13.75
een selectie van 6 kazen met appelcompote en kletzenbrood

Bavarois                         8.25
Vanillebavarois met rood fruit en frambozensaus

Aardbei                          8.25
Etons mess met aardbei en aardbeiensaus

Cheese cake                 8.25
Cheese cake van de chef met een bolletje ijs

IJscoupe                       8.25
IJscoupe van drie smaken ijs met vers fruit