Winkk menu
Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.
3-gangen keuzemenu 34.50
Voorgerecht
Tartaar van zacht gegaarde zalmforel en gerookte forel,
geserveerd met zeekraal, asperge en kruidenmayonaise
of
Rundercarpaccio met huisgemaakte likkepot, zoetzure radijs, tuinkers,
oude kaascracker, mosterdkaviaar en mierikswortelmayonaise
of
Torentje van geitenkaas met pesto en asperges,
tomatenjam, paprikasalsa, focaccia en pestodressing
Hoofdgerecht
Scholfilet en gamba, asperges, raapsteelstjes en kriel,
geserveerd met tomaten-sinaasappelboter
of
Ierse biefstuk met een stamppotje van raapsteeltjes
en blackwellsaus
of
Limoenrisotto met gegrilde aubergine, asperges
met demi glace van geroosterde groenten
Nagerecht
Cheesecake van de chef
of
Winkk ijscoupe met twee bollen ijs en vers fruit



Voorgerechten
Zalm 14.75
Tompouce van gerookte zalm en tonijnsalade met tijm-mayonaise
Rundercarpaccio 14.75
Carpaccio van rundvlees met huisgemaakte likkepot, zoetzure radijs, tuinkers, oude kaascracker, mosterdkaviaar en mierikswortelmayonaise
Forel 13.50
Tartaar van zacht gegaarde zalmforel en gerookte forel, geserveerd met zeekraal, asperge en kruidenmayonaise
Pulled pork 14.25
Terrine van pulled pork met rabarber, aardbei en rabarber-bbq-saus
Zalm 14.75
Gebakken zalm met gestoofde prei en aspergescheuten,
geserveerd met een sabayon van La Trappe Blond
Iberico fingers 14.75
Gemarineerde iberico fingers met limoenrisotto, gegrilde aubergine en een dressing van kappertjes
Kreeftenbouillon 8.50
Kreeftenbouillon met garnituur
Gevogeltebouillon 7.75
Rundvleesbouillon met groente en vlees
Aspergesoep 7.25
Gebonden aspergesoep met aspergestukjes, bosui en peterselie
Vegetarisch voorgerecht
Geitenkaas 12.75
Torentje van geitenkaas met pesto en asperges, tomatenjam, paprikasalsa, focaccia en pestodressing
Paddenstoelen 13.25
Bouillon van geroosterde aardpeer met bietjes en gebakken paddenstoelen, afgeblust met Schrobbelèr
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Biefstuk 23.50
Ierse biefstuk met een stamppotje van raapsteeltjes, geserveerd met blackwellsaus
Runderhaas 31.50
Tournedos met asperge, raapsteeltjes en kriel, geserveerd met bearnaisesaus
Eendenborst 25.50
Eendenborst met duck springroll, gewokte groente, orzo en hoisinsaus
Speenvarken 24.50
Gepekeld speenvarken filet met iberico fingers, limoenrisotto, gegrilde aubergine en een dressing van kappertjes
Maaltijdsalades
Salade huis gerookte zalm 19.25
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dilledressing en gegrilde gamba’s
Salade ossenhaaspuntjes Italia 19.25
Salade ossenhaaspuntjes met olijven, kappertjes
en rucola-mayonaise
Salade carpaccio 19.25
Salade rundercarpaccio met huisgemaakte likkepot, zoetzure radijs, tuinkers, oude kaascracker, mosterdkaviaar en mierikswortelmayonaise
Vegetarische salade 17.25
Salade asperges met gemarineerde aardbei, blauwe kaas-crouton, pijnboompitjes, ei en witte wijnmayonaise
Visgerechten
Scholfilet en gamba 23.50
Scholfilet en gamba, asperges, raapsteeltjes, kriel en tomaten-sinaasappelboter
Zeebaars met coquille 27.50
Zeebaars en coquille met gebakken paddenstoelen, asperge en kriel, geserveerd met een saus van droplikeur
Vegetarisch hoofdgerecht
Risotto/Aubergine/Asperges 22.50
Limoenrisotto met gegrilde aubergine en portobello en asperges, geserveerd met demi glace van geroosterde groenten
Asperges hoofdgerecht
Asperges met zalm 23.50
Asperge met gebakken zalm en gekookte kriel,
geserveerd met ei en hollandaisesaus
Asperge met ham 21.50
Asperge met boerenham en gekookte kriel,
geserveerd met ei en hollandaisesaus
Asperges vegetarisch 20.50
Asperge met notencrumble en gekookte kriel,
geserveerd met ei en hollandaisesaus
Nagerechten
Kaasproeverij 13.75
een selectie van 6 kazen met appelcompote en kletzenbrood
Brownie 8.25
Warme brownie met aardbeien, hangop, granaatappelmelasse en mokka ijs
Cheese cake 8.25
Cheese cake van de chef met een bolletje ijs
IJscoupe 8.25
Drie bollen vanille-ijs met verse aardbeien, aardbeiensaus en slagroom
