Winkk menu
Winkk presenteert voor u heerlijke menu’s, voor een avond optimaal genieten!
Maak zelf een keuze uit het menu. Om zo te genieten van een avondvullend diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn.
3-gangen keuzemenu 32.50
Voorgerecht
Zachtgegaarde makreel en gerookte makreel,
geserveerd met erwtencrème en venkel-limoenmayonaise
of
Rundercarpaccio met spekjes, nootjes, truffelcroutons,
cecina de léon met rucolamayonaise
of
Bietencarpaccio met venkelmousse, geserveerd met walnoten,
truffelcroutons, bosbessen en notenlikeursiroop
Hoofdgerecht
Gebakken scholfilet en gamba’s met kruidige couscous,
ratatouille en citrusolie
of
Biefstuk met zomerboontjes, krielaardappeltjes en rode wijnsaus
of
Avocadoburger met couscous, koningsboleet, groene asperge,
tuinbonen, peultjes en rode curryroom
Nagerecht
Etons mess met aardbei en aardbeiensaus
of
IJscoupe; drie smaken ijs met vers fruit



Voorgerechten
Zalm 14.50
Zalmbonbon gevuld met tonijnsalade en mosterd-dilledressing
Duo van makreel 13.50
Zacht gegaarde makreel en gerookte makreel, geserveerd met erwtencrème en venkel-limoenmayonaise
Rundercarpaccio 13.75
Carpaccio van rundvlees met spekjes, nootjes, truffelcroutons,
cecina de léon met rucolamayonaise
Vitello tonato 14.50
Kalfsrosbief met tonijnmayonaise
Gamba’s 13.75
Gamba’s gegaard in boter van tomaat en sinaasappel, met paprika en tomaat
Kalf 13.75
Kalfswang, geserveerd met broccoli en een saus van zoete aardappel, wortel en abrikoos
Kreeftensoep 8.50
Kreeftensoep met garnituur
Gevogeltebouillon 7.75
Bouillon van gevogelte met fijne garnituur
Bospaddenstoelenbouillon 7.25
Bouillon van bospaddenstoelen met omeletreepjes, bosui en bospaddenstoelen
Vegetarisch voorgerecht
Terrine van geitenkaas 12.50
Terrine van geitenkaas en rode linzencrème, asperges en rozemarijncrouton
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Speenvarken 23.50
Gepekelde speenvarkensfilet met risotto, gestoofde paprika, champignons en tomaat, geserveerd met een Spaanse saus
Eendenborst 25.75
Eendenborst met gegrilde watermeloen, peultjes, groene asperges, tuinbonen en krielaardappels met een saus van meloenlikeur
Runderhaas 29.50
Tournedos met zomerboontjes, krielaardappeltjes en rode wijnsaus
Lam 25.75
Lamskotelet, geserveerd met saffraanrijst, ratatouille en salsa verde
Maaltijdsalades
Salade huis gerookte zalm 19.25
Salade met huis gerookte zalm, uitjes, kappertjes, mosterd-dille dressing en gegrilde gamba’s
Salade carpaccio 18.25
Salade met rundercarpaccio, spekjes, nootjes, truffelcroutons, cecina de léon en rucolamayonaise
Salade kalkoen 18.25
Salade met gemarineerde kalkoen, cashewnootjes en kerriedressing
Vegetarische salade 16.25
Griekse salade met gemarineerde feta, olijven, paprika en tzatziki
Visgerechten
Schol 25.50
Gebakken scholfilet en gamba’s, geserveerd met kruidige couscous en ratatouille en citrusolie
Zalm 24.50
Zalm uit de oven met honing en balsamicum, geserveerd met krielaardappels, gestoomde prei en zwarte olijventapenade
Vegetarisch hoofdgerecht
Avocadoburger 20.50
Avocadoburger met couscous, koningsboleet, groene asperge, tuinbonen, peultjes en rode curryroom
Nagerechten
Kaasproeverij 13.75
een selectie van 6 kazen met appelcompote en kletzenbrood
Bavarois 8.25
Vanillebavarois met rood fruit en frambozensaus
Aardbei 8.25
Etons mess met aardbei en aardbeiensaus
Cheese cake 8.25
Cheese cake van de chef met een bolletje ijs
IJscoupe 8.25
IJscoupe van drie smaken ijs met vers fruit
